Suntem o echipă tânără, lipsită de griji, curioasă și în continuă mișcareNe place să lucrăm în grup, să ne confruntăm cu provocări complexe și să găsim soluția pentru orice problemă, cu ațât mai bine dacă în fața unei felie de pizza.
WE ARE
YOUNG
LIFELONG
LEARNING
Formare profesională permanentăFormarea continuă reprezintă pentru noi linia orizontului de muncă, participăm la cursuri oriunde și oricum, nu ne este teamă să devenim mai buni decât "profesorii".
Noi muncim de unde nu se știeAvem cele mai bune surse de inspirație, din comfortul propriului cămin, important fiind pentru noi să atingem obiectivul stabilit, în timpul stabilit.
SMART
WORKING
WE ARE GLACOM
WORK WITH
PASSION
WE ARE
EXPLOSIVE
BORN IN
EUROPE
Implicăm în procesele de procesare toți clienții nostri, încă de la prima fază de studiu a strategiei, până la monitorizarea rezultatelor. Țiinta noastră este obiectivul vostru, pe care îl supraveghem îndeaproape cu entuziasm, pentru că este o adevărată satisfacție pentru noi să vă atingeți la final, obiectivul dorit.
Analizăm, proiectăm, dezvoltăm, evaluămNu deținem bagheta magica, doar creiere briliante, programe inovative și miliarde de notițe adezive colorate pentru a vă propuna una sau mai multe soluții de succes pentru activitatea dumneavoastră.
Observăm, ascultăm, analizăm, înțelegemOperăm asupra obiectivelor dumneavoastră, ne identificăm cu problema dumneavoastră, ne transpunem în realitatea dumneavoastră, fără să avem pretenția de masă și cazare.
CNR din Pisa, JEMP Politehnic din Milano, Asociația Italiană CopywriterSuntem abonați la reviste de domeniu specialistic, la unele dintre cele mai mari bloguri ce țin de Digital Marketing și de Finanțe, de Spotify, de Netflix, dar și de cafeaua cu două pliculețe de zahăr.
Măsurăm, interpretăm, raportăm, comunicămTotul trebuie să fie evaluat în baza obiectivelor stabilite. Este absolut necesar să facem cunoscut raportul printre beneficiile obținute și munca efectuată. Pentru că la final numerele contează cel mai mult.

Daniele Dibitonto

IT R&D

rezolvatorul / categoric / afectuos

Fausto Dibitonto

Head of Account

răbdător / Înțelegător / persoana care vine mereu cu o nouă perspectivă

Davide Dibitonto

CEO & Innovation

cercetător / curios / persoana care vine mereu cu un aperitiv

Hilary Renga

Head of SEO

creativă / pretențioasă / iubește canapeaua

Valentina Righettini

Art Director

elegantă / creativă / tânăr de tricotat

Giuseppe Di Lorenzo

Head of Finance

ordonat / precis / iubește lasagna

Mattia Chimini

Head of IT

sistematic / meticulos / cu rucsacul în spate

Emanuele Zamboni

Media Creator

extravagant / aventuros / maniac al trupei Beatles