Search Engine Optimization we do
Optimizare și amplasare sunt cuvintele noastre cheie pentru a fi primi în rezultatele de căutare, atât în România, cât și în străinătate. Observând căutările specifice pe platforma Google, SEO a devenit astăzi unul dintre canalele principale de accesare de către utilizatori.
Social Media Marketing we do
Pentru a menține o comunicare optimă pe platformele de social media este necesar să formulăm un dialog activ, captivant și direct cu utilizatorii finali. Identificăm împreună cu dumneavoastră canalele cele mai adecvate activității dorite și creăm o strategie de success capabilă să dezvolte clientul și să îl aducă la câștig.
User Experience we do
Analizarea comportamentului utilizatorilor site-ului web este fundamentală pentru a înțelege pretențiile acestora și pentru a îmbunătăti experiența de navigare. Prin intermediul creării profilului putem să intervenim și să creștem în mod semnificativ șansele de dezvoltare a clientului.
Web Design we do
"Cine se oprește este ca și pierdut". Nu ne mulțumim cu puțin niciodată, ne insiprăm în fiecare zi de la cele mai buni web designer din lume, îi observăm cu ochi critic și îi studiem, crescând astfel competențele noastre până la punctul în care să le putem garanta mereu clienților noștri  produse de excelentă calitate.
Creativity we do
Intr-o lume în care experiența își face simțită prezența, comunicarea trebuie să fie cât mai studiată, coordonată și realizabilă imediat. De aceea sunt de o importanță fundamentală atât conceptul de video marketing, cât șo conceptele fotografice, care sunt prezente în orice proces realizat de către noi.
Technology we do
A fi informaticieni desăvârșiți înseamnă să știm să proiectăm absolut orice, într-o manieră desăvârșită așa cum doar noi știm să o facem mai bine. Dezvoltarea este punctul nostru forte, personalizăm în mod constant sistemele informatice deținute pentru a garanta o rată foarte ridicată de inovație tehnologică.
Direct Email Marketing we do
Multe companii trimit doar newsletter, foarte puține însă realizează email marketing. Noi analizăm, studiem și identificăm strategia optimă de Direct Marketing cu scopul de a obține rezultate și profit, pornind tocmai de la analizarea clienților potențiali și existenți.
Academy we do
Transmiterea ideii nostre know-how, învățată de-a lungul anilor este mereu un motiv de mândrie, un stimul care ne face mereu să continuăm să facem ceea ce este mai bun, actualizându-ne zilnic în vederea obținerii succesului.