Internaționalizare we do
Contribuții pentru toate companiile care au de gând să își extindă propriile piețe dincolo de graniță, să își facă simțită prezența și în țări străine. Toate aceste măsuri de susținere a exportului atât de tip operativ, cât și analitic.
Cercetare Și Dezvoltare we do
Credit fiscal de 50% (plafonul de Euro 20 mln/an) oferit de către  Ministerul Dezvoltării Economice pentru a susține companiile în toate cheltuielile efectuate din 2012 până în 2014 în sectorul Cercetare &Dezvoltare, pentru inovație și competitivitate pe piețe.
Ecosustenabilitate we do
Finanțări pentru companiile care investesc resursele în domeniul ecosustenabilității, astfel încât să își îmbunătățească propria eficiență energetică, să reducă impactul asupra mediului înconjurător, să protejeze biodiversitatea, să reducă consumul și să prefere resursele regenerabile.
Programul de start up we do
Facilitări și contribuții publice ce privesc intreprinderile StartUp, cu scopul de a le susține în momentul inițierii activității, favorizând astfel noua clasă antreprenorială, de la activități clasice, până la cele mai inovative.
Industria 4.0 we do
Măsuri concrete de susținere a tuturor intreprinderilor care doresc să profite de oportunitatea legată de cea de-a patra revoluție industrială, pentru a favoriza investițiile în sectorul inovației, a competitivității și a productivității.
Dezvoltarea intreprinderii we do
Contribuții naționale și regionale pentru susținerea tuturor investițiilor  intreprinderilor, menite să îmbunătățească și modernizeze echipamentele, utilajele, incintele imobiliare și organizarea producției.
Creșterea capitalului we do
Finanțări alocate îmbunătățirii structurii financiare dintr-o societate, cu scopul de a grada îndatorarea, să restabilească lichiditatea, să susțină achiziționarea de resurse precum utilaje, să crească gradul de capital și să anticipeze veniturile viitoare